joi, 7 iunie 2018

Ajutor pentru Adriana!

În urmă cu 5 luni, Adriana Iuliana Pavel, o tanară de doar 24 de ani, din Bucureṣti a aflat că viata ei avea să se schimbe, că boala nu tine cont de varstă, ci mai degrabă apartine hazardului. Distruge vise si speranţe.
Adriana a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, cancer de limbă (neoplasm limbă).

A fost operată, a făcut 35 sedinte de radioterapie, acum urmând sedinţele de chimioterapie. Se pare insă că boala se cam " incăpatanează" si nu vrea să raspundă la tratamentele administrate. Medicii din Romania nu i-au oferit mari sanse. Ca de obicei. Dar noi vrem să facem tot ce ne stă in puteri pentru a o ajuta. O mâna de ajutor a venit de la o clinică din Hamburg, Germania, iar alta din Turcia, de la Clinica Anadolu. Bineinteles că acest ajutor necesită finantare si din păcate posibilitătile financiare ale Adrianei nu ii pot permite acest lucru.
Ea speră totusi ca va ajunge acolo, iar noi stim ca impreuna o putem ajuta să strangă suma de 20.000 € necesară pentru interventie si tratament, care ii poate salva viata.

Din păcate insă, boala avansează rapid si timpul este limitat. Avem doar doua săptamani la dispozitie.
Nu ne putem controla destinul, nu ne putem cumpăra viata si cu sigurantă nu vom reusi să oprim moartea: dar putem fi uniti si sa dam o mană de ajutor, acum si aici!

Orice contribuție este binevenită. Oricat de mica ati considera ca este aceasta, pentru Adriana este deosebit de importanta. Ii poate salva viata!

Cei care vor sa contribuie, pot face donații în contul:

Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor
IBAN: RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 ( cont deschis in lei)
Nume titular: Pavel Adriana Iuliana

Cod SWIFT: BACXROBU
Cod BIC: BACX


Pentru mai multe detalii puteti apela 0724215907 - Irina Soare.

Fie ca donezi, fie ca inviți prieteni sa cunoască aces caz, fie ca distribui pe facebook, te poti alatura luptei Adrianei, luptei noastre! Fiecare zi conteaza!

#help #donatii #strangerefonduri #adriana #ajutor #getfunding #strangeredefonduri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu