joi, 21 iunie 2018

Tratament

Dragi prieteni,

Cu ajutorul unor oameni cu inima mare, Adriana a reusit sa ajunga in Turcia pentru investigatii si evaluarea situatiei. Din pacate vestile sunt foarte, foarte proaste. Situatia se agraveaza de la o zi la alta. Se incearca o varianta de chimioterapie foarte puternica, dar si foarte riscanta. Insa s-ar putea sa fie ultima solutie, asa ca trebuie urmata. Dar ca si cum nu ar fi fost suficiente toate aceste probleme, lipsa banilor face imposibila inceperea de urgenta a tratamentului.

Pretul pentru o cura este de 3.550 Euro şi include: medicamentele pentru chimioterapie, internarea pentru 5 zile, analizele medicale, şi urmarirea medicala zilnica. Trebuiesc facute minim 6 astfel de cure. Recomandarea medicilor a fost insa ca tratamentul sa inceapa in 1 - 2 zile.

Daca puteti, va rugam sa faceti un efort financiar, oricat de mic, astfel incat sa putem sa-i acordam Adrianei o sansa la viata! In situatia de fata, fiecare leu si fiecare secunda sunt extrem de pretioase!

Puteti face donatii in contul RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 ( cont deschis in lei la Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor) - nume titular: Pavel Adriana Iuliana SAU prin SMS trimitand mesajul 'sprijina 1108 numele tau' la nr 7560 din reteaua Orange sau 7410 din reteaua Vodafone SAU prin plata cu Cardul pe pagina https://oameni.sprijina.ro/contributie/ajutorpentruadriana…#

Dumnezeu sa va ajute!🙏🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu